KUNG FU SCHOOL
KUNG FU SCHOOL
مــدرســه کــونــگ فــو
آرم مدرسه کونگ فو مرتضی حسن زاده مرتضی حسن زاده مرتضی حسن زاده مرتضی حسن زاده
مدرسه کونگ فو


به مدرسه کــــــونـــــگ فــــو خوش آمدید

زیـر نـظر : <مرتضی حسن زاده>
نــویــسـنــده
همه مطالب

 


3-نگه دارنده ستون مهره ها در قسمت قوس کمری (محافظت مهرها در برابر نیروهای وارده).
4-از نظر انرژی نگهدارنده حرارت بدن باشد و از هدر رفتن انرژی بدن جلوگیری کند.
5-از فرم وزیبایی نسبت به فرهنگ جامعه برخوردارباشد.
بطور کلی ظرافت و ذکاوت خاصی در طرح لباس کونگ فو بکار رفته است.
کمر شلوار کونگ فو چنان طراحی شده که مهره های قوس کمری ستون مهره را محافظت می کند.(درهنگام واردشدن نیرو و فشارهای زیاد از لغزیدن مهره ها به روی هم و آسیب دید گی آنها جلوگیری می کند) و در قسمت مچ پا نیز شلوار کونگ فو عضلا ت و زردپی های مچ پا را محکم نگه میدارد و از آسیب دیدگی آنها و همچنین از هدر رفتن حرارت پاهاجلوگیری می کند.چون اگر پایین شلوار باز باشد (قسمت مچ پا) با زدن ضربات حرارت پاها با شوک ضربه به بیرون انتقال یافته و باعث هدر رفتن انرژی پاها و سرد شدن مفصل زانو ، و عاقبت آسیب دیدگی مفصل زانو می شود . ولی در شلوار کونگ فو این مورد به خوبی پیش بینی شده و با بستن مچ شلوار از هدر رفتن انرژی پاها جلوگیری می شود.از نظر فلسفی در كونگ فو سیاه رنگی مقدس میباشد بدین منظور كه سیاهى در مقابل رنگهاى دیگر مقاومت مى كند و نفوذ هر رنگ برآن بى اثر است. پس این نمایانگر آن مى باشد كه ما نیز در مقابل رنگها مانند رنگ سیاه اصالت خویش را حفظ خواهیم كرد.از نظر علمی نمی گذارد انرژی بدن که در اثر سوخت و ساز تولید شده از دست برود و در خویش نگه می دارد رنگ سیاه انرژی را در خود جذ ب کرده و از هدر رفتن انرژی جلوگیری می کند . همچنین از پیری زودرس و خستگی و کوفتگی عضلا ت جلو گیری کرده و باعث شادابی و طراوت بدن می گردد .

 

 

فلسفه تکنیک

فنون تکنیکهای تن بر پایه و اساس علمی بنیان گذاری شده است . ضربه ها ، دوران ها، اثر ضربات ، شکل خاص ضربات ، نظم موجود در تکنیکها و نبودن هیچ کمبود و تزلزلی از نظر جسمی و روانی در تکنیکها حاکی از این است که سبک کونگ فوتوآ بر اساس یک تز علمی پایه ریزی شده است . لازم به یادآورى مى باشد كه تكنیك یك رابط فنى و ریاضى مى باشد و تركیب از عوامل شیمیایى وعكس العمل سازى عوامل فیزیكى, زمانى كه فیزیك با ریاضیات و شیمى در رابطه قرار مى گیرند ریاضیات واسط بین فیزیك و شیمى قرار می گیرد. عكس العمل رابط بین حركات و تركیبات می باشد و هرحركت فیزیكى تركیب خاصى را به وجود می آورد .اتمهاى بدنمان نسبت به عالم كیهانى تابعیت دارد یعنى همانطور كه تغذیه از زمین می كنیم تغذیه كیهانى نیز داریم ولى بشر نمی داند چگونه ازاین جسم بهره بردارى كند و ما به وسیله حركات تنظیم شده در جهان شرق و غرب ، شمال و جنوب درمحورهاى هندسى و زوایاى تابش و مخفى بدن از آن استفاده مى نماییم . این حركات ذرات را در خود تحلیل مى برد و حاصل آن یک سرى انرژى فكرى مى باشد نه انرژى و كالرى بدنى. انتقال نیرو همیشه به صورت مواج صورت می گیرد . حرکت دورانی امواج موجب غلبه کردن بر مقاومت جسم می شود . اگر بخواهیم قوانین فیزیکی رااز فنون کونگ فو حذف کنیم ، هیچ ضربه ای موثر نخواهد بود و تکنیک ها با یک سستی و کاهش نیرو مواجه می شود و در نتیجه استفاده از این تکنیکها, شخص مبتلا به درد مفاصل و تحلیل نیروی بدن و کم شدن کارایی تکنیک خواهد شد و با رعایت آنها ضربه ها قوی تر ، موثر تر و عمل و عکس العمل نیروی بدن سریعتر و غلبه بر اجسام آسان تر می گردد.

 

 

فلسفه شال در کونگ فو (توآ)

اولین شالبند كونگ فو توآ-- شال سفید به نشانه آمادگی و ورود به خویشتن خویش است.دومین شالبند كونگ فوتوآ-- شال سبز به نشانه روئیدن درفضای فیزیكی بدن می باشد. سومین شالبند كونگ فوتوآ-- شال قهوه ای است که به نشانه سوختن در وراء نیروهای فیزیكی و رویاروئی درمیدانهای مبارزه می باشد.چهارمین شالبند كونگ فوتوآ-- شال مشكی است به نشانه عبور از مرز تاریكیها و رسیدن به نور وشناخت دقیق كونگ فو و ابداع تكنیك می باشد.پنجمین شالبند كونگ فوتوآ-- شال قرمز به نشانه شناخت اسرار تن وروان و علوم هندسی و ریاضیات و فیزیك و روانشناسی جهان پزشكی وطب سوزنی و (ذن ) می باشد.. ششمین شال – شالبند سرخ خط سفید است كه در حقیقت نشانه پیر معبد وشال بازنشستگی است. وهفتمین شال – شالبند زرد است- این شال برای تنبیه شاگردان خاطی بكارگرفته می شود وكسی كه در معابد شال زرد بركمردارد از طرف استاد بدلیل خطایی كه از او سرزده تنبیه شده است.

 

 

مراحل اعطاء شال در کونگ فو( توآ)

لازم به توضیح است که این مراحل در گذشته اجرا میشده اینک مراحل اعطاء شال به صورت دیگری انجام میگیرد. گیتك چیست ؟ گیتك به معنای خط می باشد كه اشتباها شالبند سبز خط سفید را گیتك بند می گفتند، درحالی كه گیتك بند به كسی اطلاق میشود كه شال خود را كاملا بدوركمر با حالتی خاص می بندد و معنای جمع بستن شال این است كه شخص گیتك بند محافظ معبد میباشد وعلت جمع بستن شال به این سبب است كه شال آزاد برای شمشیر زن ایجاد مشكل میكند.

 

 

شال سفید

نشانه مبتدى بودن شخص وخالى بودن از تجربه و به گفته دیگر به فلسفه پاكى و قابلیت رنگ پذیرى یعنى ورود به مرحله تغییر و حركت.

 

 

شالبند سبزخط سفید

به معناى روئیدن در فضاى فیزیكى و به حركت درآوردن ناشناخته هاى بدن براى تحرك بیشتر.برای رسیدن به شالبند سبز باید هفت خط یا هفت گیتك گذرانده میشد .

خط یك( آناتوا) - خط دو (آتادو) - خط سه( سام سامائه) - خط چهار( سوتو) - خط پنج (مایانا) - خط شش (كوانا )– (وستا مایانا) - خط هفت( وای ما بتو) یا (پنجه مرگ).

(لازم به تذكر است که درسال ۱۳۵۷ جای خط سه و چهار با هم تعویض شد، یعنی درحال حاضر خط سه سوتو و خط چهار سام سامائه می باشد علت این جابجائی پیچیدگی و ازدیاد حركات سام سامائه ذكر گردید).شخص کونگ فو کار پس از گذراندن هفت خط به درجه شالبند سبز خط سفید نائل میشد كه دارای 17909 تكنیك تركیب و عكس العمل سازی می باشد. شالبند سبز دارای دو مرحله بود ، یكی شال سبزی كه در وسط آن خط سفید دارد، دوم سبزیكه كامل است .شالبند سبز خط سفید یعنی شاگرد به اصول فنی ( فیزیكی ) حركات آشنائی دارد و مراحل كامل مبارزه را نیاموخته،شالبند خط سفید ارتباط مستقیم با درجات نصب شده روی لباس دارد، بطور مثال هفت خط برای شالبند سبز در نظر گرفته شده بود كه اگر شاگرد مراحل مبارزه هر خط را آموخته باشد خط قرمز وسط خط قبلی را پرمیكند. بعد ازاینكه كلیه هفت خط قرمز شد خط سفید روی شال برداشته میشود وسبز كامل جای آنرا میگیرد. مثلا آخرین مبارزه شالبند سبز مبارزه شاگرد با هفت نفر از هم ردیفان می باشد اشتباها بعضی تصور میكنند كه در این مبارزه باید بدن تحمل ضربات این هفت نفر را داشته باشد درحالیكه شخصی كه در وسط قرار گرفته با درایت و تیزهوشی باید بتواند در مقابل حملات هفت مهاجم تكنیك و تاكنیك مناسب را اتخاذ و كمترین صدمه فیزیكی را داشته باشد این مبارزه با اجرای هفت تكنیك كاری به تشخیص استاد متوقف میشود.

 

 

شالبند قهوه ای

به معناى سوختگى است. یعنى تجربه گرفتگى و پختگى در فضاى فیزیكى و روحى.مبارزه شالبند قهوه ای مانند مراحل شال سبز خط سفید و سبز کامل با همان معنی كه در شالبند سبز ذكر شد است، فقط بجای مبارزه یك با هفت ، شاگرد باید با سی وپنج نفر بطور تیمی 7 نفره بدون وقفه مبارزه كند. یعنی با پنج تیم هفت نفره بدون فاصله زمانی بجنگد به این صورت كه اولین تیم كه خارج شد دومی و سومی به ترتیب تا آخر پنج تیم مبارزه ادامه خواهد داشت.شالبند قهوه ای در غالب یازده خط طراحی شده كه بعد از اتمام یازده خط شالبند قهوه ای خط سفید و بعد از اتمام مبارزه یازده خط قرمز در وسط خطوط قهوه ای روی لباس نقش می بندد كه بعد از تكمیل شدن خطوط شالبند قهوه ای كامل میشود.

 

 

شالبند مشكی

به معنى عبور از مرز تاریكیها و نادانى هاست و ورود به دنیاى اسرارآمیز نیروهاى فیزیكى و فیزیولوژى بدن انسان.شالبند مشكی خط سفید ندارد در این مرحله کونگ فو کار باید سه هزار حركت فیزیكی را كه با اصول اساسی كونگ فو مغایرت نداشته باشد ابداع كرده و در غالب سه خط ارائه دهد، ظمنا باید فرمولهای حركتی خود را توضیح و تفسیر نموده از تز خود دفاع کند تا در نهایت هیئت استادان با شالبند مشكی ایشان موافقت نمایند و در حقیقت از این مرحله است كه کونگ فو کار آمادگی ورود به دانشكده انشاء را می یابد چون در این مدت تا طی كردن مراحل فیزیكی استاد توضیحات علمی را نیز هم زمان تدریس نموده تا شخص آمادگی شش مایگاه دیگر را پیدا كرده و بعد از طی شش مایگاه باقی مانده به درجه شالبند سرخ نائل میشود.

 

 

شال سرخ

یعنی گذشتن از خود و در خود فنا شدن و به پائین ترین مرحله انسانى رسیدن و همچنین به جهات بارور شدن است. شالبند قرمز راهبرى، توان سازى و تحقیق در انسان ها و یا كاوش و پژوهش درخود گرایى شش مایگاه، ابداع و خروج از دایره اندیشه ها درجه دكترا مى باشد.با تشخیص هیئت شالبند سرخ ها زمان بستن شال سرخ خط سفید تعیین خواهد شد كه (شالبند بازنشستگی ) است.سلسله حالات این مایگاه در تغییرات روح و روا ن و منطق حالات و حركات مهر، بقا،تا كى بودن و چگونه بودن (هستى هستا) و بیان توان در طریقت و به عالم معنا(در زمان بى زمان) نوشتن و گفتن فارق از دانشكده انشاَء ( توآ) بازنشستگى یا راهبرى را پروفسورا مى گویند.( رنگ پشت شال نشان دهنده مرتبه و درجه استاد می باشد)..

 

 

 

((لازم به ذکر است که در حال حاضر فدراسیون کونگ فو ترتیبی اتخاظ کرده که در طی آن موارد کوچکی تغییر یافته و شال یکی از آن موارد است بطوری که خط سه(سوتو) شالبند سبز,خط چهار (سام سامائه) شالبند قهوه ای ،خط پنج(مایانا) شالبند مشکی (دان ۱)،خط ششم (كوانا) شالبند مشکی (دان ۲)، (وستا مایانا) شالبند مشکی(دان۳) ، خط هفتم (وایما باتو یا پنجه مرگ) شالبند مشکی (دان ۴) ، كوگویما (آناتوا شالبند قهوه ای)شالبند مشکی (دان ۵) ، (شمشیر) شالبند مشکی (دان۶)، (سای) شالبند مشکی (دان۷)، كارد(چاقو) شالبند مشکی (دان۸)، (چوب) شالبند مشکی (دان۹) ترتیب گرفته است.

البته لازم به ذكر است كه این قوانین طبق مصوبه فدراسیون كونگ فوسبك توآ بر اساس سن افراد اختیار می شود و هنرجو می بایست مدتی كه فدراسیون تعیین می كند گذرانده و سپس به رتبه بعدی وارد شود.  


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







مدرسه کونگ فو : ><-CategoryName->¡
KUNG FU SCHOOL :
چهار شنبه 14 فروردين 1392برچسب:,




امکانات

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 66
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 74
بازدید ماه : 68
بازدید کل : 63909
تعداد مطالب : 45
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1

مدرسه کونگ فو

 ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ



امیدوارم از مطالب این سایت لذت برده باشید با آرزوی موفقیت برای همه همراهان ، آمیـــــــن
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کلیه حقوق این سایت متعلق به(مدرسه کونگ فو) KUNG FU SCHOOL می باشد. باتشکر توآ